Nyheter

Uppgraderingar inför leveranserna i augusti

Bakgrund

Varumärket Seaside Bike har under 2024 köpts upp av nya ägare. Ingen större förändring kommer att ske på modellen Signature. Den kommer att tillverkas i samma fabrik men med några mindre uppgraderingar för ökad kvalite. Vi är därmed stolta över att presentera vår senaste uppdaterade lådcykel, designad för att ge dig och din familj en ännu säkrare och mer pålitlig körupplevelse. Med fokus på säkerhet, hållbarhet och kvalitet har vi gjort flera förbättringar som tar denna cykel till en helt ny nivå.

Förbättrade Bromsar: Tektro Auriga Twin

Vi har utrustat Signature med de nya Tektro Auriga Twin-bromsarna, kända för deras exceptionella stoppkraft och pålitlighet. Oavsett väderförhållanden kan du lita på att bromsarna reagerar snabbt och effektivt, vilket ger dig och dina passagerare en tryggare resa.

Starkare fälgar

Fälgarna har blivit förstärkta. Dessa är designade för att klara av hög belastning och de mest krävande terränger, vilket gör att du kan transportera tung last med ökad stabilitet och säkerhet.

Förstärkt Infästning av Ekrarna

Vi har uppgraderat ekrarna till extra tjocka rostfria. Infästningen av ekrarna till ekernippeln är förstärkt i syfte att förhindra att ekrar går av. Detta ger en längre livslängd och minskar behovet av underhåll.

Kemiskt rostskyddsbad

Ramen, inklusive muttrar och bultar, genomgår ett kemiskt bad för att eliminera risken för rost erosioner. Detta skyddar delar mot korrosion och förlänger cykelns livslängd, även i fuktiga och saltrika miljöer vid havet.

Säkerhetsfokuserade bultar till trälådan

Vi har uppdaterat bultarna till trälådan för att säkerställa högsta möjliga säkerhet för dina barn. Dessa bultar går inte igenom hela lådan, vilket innebär att det inte finns några bultar inuti trälådan, vilket skyddar barnen från skador. Bultarna går nu några millimeter längre in för en högre kvalitet.

Uppgraderat regnskydd

De nya regnskydden är tillverkade av tjockare plast och har en kraftigare dragkedja som klarar av större krafter och kraftig kyla. Dessutom har kapellet numera starkare sömmar för att säkerställa att skydden står emot de tuffaste väderförhållandena och håller lasten torr och skyddad.

Extra behandling av trälådan

Trälådans kanter har behandlats extra för att tåla vatten samt och hög salthalt från havet. Detta skyddar trälådan från att förfalla och bibehåller dess utseende och funktionalitet.

Ny Ringklocka

Vi har även lagt till en ny, kraftfull ringklocka för att säkerställa att du hörs tydligt i trafiken. Detta är en liten men viktig detalj för din säkerhet på vägarna.

Vår uppdaterade lådcykel är en investering i både säkerhet och kvalitet, designad för att klara alla dina behov oavsett om du transporterar barn eller last. Upptäck skillnaden med våra noggrant genomtänkta förbättringar och upplev tryggheten i att veta att du har valt det bästa för dig och din familj.